Premiär för Moveat i Kristinehamn

 

Lördagen den 19:e mars har Moveat premiär i Kristinehamn och flera hundra personer förväntas deltaga. Under dagen får Kristinehamnsborna upptäcka utvalda restauranger, delikatessbutiker och caféer i sin egen hemstad. Moveat har tidigare arrangerats i närmare 40 städer runt om i hela landet.

Sedan starten för fyra år sedan har intresset för Moveat vuxit enormt med över 40 000 deltagare i hela Sverige. Idag genomförs Moveats regelbundet i städer som Göteborg, Karlstad och Växjö.

 

–  Moveat har blivit större än vi någonsin kunnat drömma om. Vi är glada över att äntligen vara i Kristinehamn för att tillsammans med Kristinehamnsborna få uppleva stadens lokala smaker och duktiga mataktörer. Urvalet av deltagande mataktörer bygger på vår matpassion och lokala kännedom för att skapa en så bra upplevelse som möjligt. Att vara med om en Moveat handlar dock lika mycket om smaker som att umgås, säger Simon Håkansson, VD för Moveat.

Kristinehamns första Moveat pågår i totalt sex timmar lördagen den 19:e mars. Deltagarna kommer under dagen att få besöka Våffelbruket, Oliveriet, Steakhouse 1895, Restaurang Axel, La Cucina och Mastmagasinet. På varje smakstopp serveras en utvald smakportion som representerar restaurangens meny och matfilosofi.

 

–  Deltagarna navigerar sig runt med hjälp av Moveats app och behöver inte invänta någon guide. Istället blir det direktkontakt med kocken eller ägaren och de andra gästerna, om man vill. Att få njuta i sin egen takt är en av flera anledningar till succén vi upplevt, säger Simon Håkansson.

Moveat startade 2018 och har sedan dess lockat över 40 000 deltagare. Sammanlagt har Moveat arrangerats i närmare 40 städer runt om i Sverige.

 

Kontakt:

Ninni Bander, Projektledare
Mail: ninni@moveat.co
Mobil: 070-950 04 67

Simon Håkansson, VD
Mail: simon@moveat.co
Mobil: 073-302 42 22

Bildmaterial och mer information