Premiär för Moveat Craft Beer i Helsingborg 

 

Torsdagen den 19 maj har Moveat Craft Beer premiär i Helsingborg och ett par hundra personer förväntas deltaga. Under torsdagskvällen får gästerna bl.a. en guidad visning på Brewskis bryggeri samt testa fem olika craft beers runt om i Helsingborg.

 

Sedan starten för fyra år sedan har intresset för Moveat vuxit enormt med över 50 000 gäster i hela Sverige och Norge. Idag genomförs Moveats regelbundet i städer som Helsingborg, Stockholm och Malmö och det sker numera även vandringar med olika mat- och dryckesteman.

 

  Vi är jätteglada och stolta över att lansera vårt nya koncept Moveat Craft Beer just i Helsingborg som är en fantastisk stad när det kommer till hantverksöl säger Charlotta Ranert, grundare av Moveat.

 

– Det ska bli riktigt roligt att få visa upp den blomstrande ölkulturen i vår stad! Det är alltid lika roligt att få överaska med alla de olika smaker som hantverksöl kan erbjuda, säger Hanna Gustavsson på Brewski, ett av besöksmålen under kvällen

 

Moveat Craft Beer startar vid 16:30 på Brewskis Bryggeri. Aktiviteten är byggd kring en mobilapp där all information om vandringen med kartor och information om vilka craft beer som gästerna får testa finns. Efter en gemensam start på Brewskis Bryggeri besöks ytterligare 4 ställen i valfri ordning till fots. På samtliga barer serveras utvalda hantverksöl som kan kompletteras med mat & snacks.

Moveat startade 2016 som restaurangvandringen Madamilen i Skanör och har sedan dess lockat 50 000 deltagare. Sammanlagt har Moveat arrangerats i 40 städer och Moveat Helsingborg har lockat över femtusen gäster att besöka stans restauranger. 

 

Kontakt:

Charlotta Ranert, grundare Moveat

Mail: charlotta@letsmoveat.com

Mobil: 073-718 13 18 

 

Hanna Gustavsson, event- och försäljningsansvarig Brewski

Mail: hanna@brewski.se

Mobil: 072-545 40 32

Bildmaterial och mer information