Premiär för Moveat i Lidköping

 

Lördagen den 3 september har Moveat premiär i Lidköping och flera hundra personer förväntas deltaga. Under dagen får Lidköpingsborna upptäcka utvalda restauranger, delikatessbutiker och caféer i sin egen hemstad. Moveat har tidigare arrangerats i närmare 40 städer runt om i hela landet.

Sedan starten för fyra år sedan har intresset för Moveat vuxit enormt med över 40 000 deltagare i hela Sverige. Idag genomförs Moveats regelbundet i städer som Göteborg, Varberg och Jönköping.

 

–  Moveat har blivit större än vi någonsin kunnat drömma om. Vi är glada över att äntligen vara i Lidköping som är en spännande och intressant matstad. Urvalet av deltagande mataktörer bygger på vår matpassion och lokala kännedom för att skapa en så bra upplevelse som möjligt. Att vara med om en Moveat handlar dock lika mycket om smaker som att umgås, säger Simon Håkansson, VD för Moveat.

Lidköpings första Moveat pågår i totalt sex timmar lördagen den 3 september. På varje smakstopp serveras en utvald smakportion som representerar restaurangens meny och matfilosofi.

 

–  Deltagarna navigerar sig runt med hjälp av Moveats app och behöver inte invänta någon guide. Istället blir det direktkontakt med kocken eller ägaren och de andra gästerna, om man vill. Att få njuta i sin egen takt är en av flera anledningar till succén vi upplevt, säger Simon Håkansson.

Moveat startade 2018 och har sedan dess lockat över 40 000 deltagare. Sammanlagt har Moveat arrangerats i närmare 40 städer runt om i Sverige.

 

Kontakt:

Linna Bäckman, Projektledare
Mail: linna@moveat.co
Mobil: 073-535 11 31

Simon Håkansson, CEO
Mail: simon@moveat.co
Mobil: 073-302 42 22

Bildmaterial och mer information